Tip pro vás.

4. prosince 2011 v 15:18 | Chantal |  My diary
Došlo mi, že bych se s váma mohla podělit o jednu radu co se týče řízků (těch ve strouhance :D). Dostala jsem ji od dietní sestry, ke které jsem kdysi chodila kvůli střevu. Spolehlivě se tak z řízku odstraní všechen mastný tuk ze smažení. Prostě uděláte řízek normálně, trojobal, osmažíte ho a mezitím si dáte vařit vodu do vedlejšího hrnce a když je řízek "hotový" nabodněte ho na vidličku (nebo naběračku nebo cokoliv :D) sekundu-dvě ho ponořte do té vody a zas hned vyndejte .. ne moc dlouho (nasáknul by vodu) .. tak vám po řízku zůstane jen mastná voda (všechen hnusný tuk). Pak můžete řízek i na chvilku položit na papírovou utěrku (kdyby se vám zdal vodnatý) kde zbylá voda vsákne a "vaula" :D odtučněný řízek. Jde to tak dělat se vším smaženým (i s rybou). Já ho tak jím už 5 let. Chtuná stejně jen mi po něm není těžko a nebolí mě střevo, takže když vás budou doma nutit jíst řízky (třeba na Vánoce) tohle je elegantní odmašťovací řešení :)

 


Komentáře

1 Eliot Eliot | Web | 4. prosince 2011 v 16:32 | Reagovat

Wow :) to je chytré. My jezdíme každý rok na štědrý den k babičce atd ale nějak tomu uteču ;)

2 Anabell Anabell | Web | 4. prosince 2011 v 19:07 | Reagovat

tyjo fakt? tak já to zkusim! :D

3 Džej* Džej* | Web | 4. prosince 2011 v 20:17 | Reagovat

týjo skvělýý.!♥

4 Slims Slims | Web | 4. prosince 2011 v 20:38 | Reagovat

skvelyy typ!

5 tobethinisin tobethinisin | Web | 4. prosince 2011 v 21:46 | Reagovat

super typ)

6 jedna-inka jedna-inka | 4. prosince 2011 v 22:34 | Reagovat

Dobrý tip, vážně, ale musím říct, že řízky rezolutně odmítám, to je pro mě symbol hnusného stravování (snad tady tím nikoho neurazím, není tady asi žádná milovnice řízků:D). A na Vánoce z kapra strouhanku oddělám, to musí pomoct stejně jako namočit ho ve vodě, nebo ne?

7 Weruu* Weruu* | Web | 4. prosince 2011 v 23:36 | Reagovat

Hodně dobrej tip, to zkusim!

8 Maigreur-M Maigreur-M | Web | 5. prosince 2011 v 12:09 | Reagovat

Taky to tak dělám :) četla jsem to kdysi dááávno na jednom blogu, který je už bohužel zrušený :(

9 Vicky Vicky | Web | 5. prosince 2011 v 14:59 | Reagovat

Ahojky nevím jestli si mě ještě pamatuješ.. Dřív jsem měla přezdívku Elliss.. Z blogu elliss-pro-ana.. Pak sem si založila novej blog na kterej sem pak ani nepáchla.. :D Ale ted sem začla zase znovu pač sem přibrala a chtěla bych zase zhubnout.. A chtěla jsem se zeptat jestl bys zase nespřátelila..

10 fleuretka fleuretka | E-mail | Web | 5. prosince 2011 v 15:04 | Reagovat

Ahojky, moc dobrý tip=) Nemyslím sice, že by šlo odstarnit všechen tuk-něco přeci jen vsákne mimo strouhanku i do masa, ale určitě se řízek zbaví větší části, takže paráda! Já moc nezvládám maso obecně, ale strouhanku a smažené jsem vždyky zbožňovala (takový smažák...ten už jsem nejedla roky=() Máš moc hezký blog, nespřátelíš?

11 Luccienne Luccienne | Web | 5. prosince 2011 v 16:40 | Reagovat

Tak o tom jsem ještě neslyšela... určitě užitečná rada, která se bude hodit nejen mě :))

12 Coco Coco | Web | 5. prosince 2011 v 19:28 | Reagovat

Výborný tip!!! Děkuju moc, doufám že se mi to taky povede jako Vám a budu krásně hubnout!

13 Cler Cler | Web | 21. prosince 2011 v 17:59 | Reagovat

Jéé to je super nápad, díky :))

14 Nicol Nicol | Web | 21. prosince 2011 v 20:01 | Reagovat

to je geniální!! :))) děkuju :-*

15 MISHA MISHA | Web | 29. ledna 2012 v 16:10 | Reagovat

to je dobrý.. vyzkoušim! =)

16 Kleo Báthory Kleo Báthory | Web | 20. července 2012 v 21:48 | Reagovat

Super! Aspoň mi nebude zle! :D

17 prostitute prostitute | Web | 14. srpna 2012 v 11:42 | Reagovat

Tak to je úžasný tip :) Díky moc :* Jsi zlatá

18 Ivy Ivy | Web | 14. srpna 2012 v 22:53 | Reagovat

Páni, to určitě zkusím :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama